Кариери

Спийд ООД е основана през 2000 година, в началото на ерата на интернет и гейм клубовете.

Още от основаването си, компанията поддържа и предоставя нетуърк решения за телекоми, интернет и кабелни оператори. Имаме голям опит в дизайн, изграждане, инсталация и поддръжка на вътрешни и външни мрежи за данни, комуникационни мрежи и трасета, технически и дата центрове.

В началните си години, компанията е създала над 10 гейм клуба с повече от 700 компютъра, изграждайки общество от хора, интересуващи се от нови технологии. Била е трамплин за множество администратори, тяхния растеж и бъдещи кариери в сферата на информационните технологии.

През 2016 година компанията създава собствен софтуерен отдел, за да предложи пакет от софтуерни и нетуърк решения. Това е най-младото и иновативно звено в компанията, което се фокусира върху дизайн, архитектура, имплементация, интеграция и поддръжка на софтуер за бизнес решения. Екипът се стреми да използва най-последните и иновативни технологии, за да предостави висококачествени услуги и непрестанно да подобрява най-добрите практики и методики в сектора.

През всичките години, за нас е било удоволствие и привилегия да участваме в стажантски и ученически програми. Ние продължаваме да сме трамплин за развитието на младите специалисти в сектора.

Текущо имаме следните отворени позиции в нашите отдели: